Atención: Tu navegador no soporta algunas funcionalidades necesarias. Te recomendamos que utilizes Chrome, Firefox o Internet Explorer Edge.

Arnau Ferrer

Compositor, arranjador i pianista 🎹

  • 7
    Mecenas

Composició de febrer 4 de 4

Teràpia

Este video todavía se está procesando
Fragment de Teràpia, del proper àlbum "Les veus del meu cap"

Composició de febrer 4 de 4


La primera visita a la psicòloga m'aterrava. Havia buscat i rebuscat entre tots els perfils possibles per no deixar res a l'atzar, per assegurar-me que tindria la millor psicoterapeuta. Però al final la meva obsessió només feia que s'allargués més el patiment. Recordo entrar a consulta destrossat, fet un mar de dubtes... i al sortir, pensar: "uau, he pres la millor decisió possible". D'haver-ho sabut, hi hauria anat molt abans.

Ara, des d'una perspectiva ja més distant gràcies a les sessions, em disposo a relatar la meva experiència a través d'aquestes composicions de febrer, que formaran un àlbum amb el títol Les veus del meu cap.

La quarta maqueta, Teràpia, representa l'inici de la recuperació del meu estat de salut mental normal, i el tancament del cicle depressiu. Va ser creada durant el 22 i el 28 de febrer. Tot i que la maqueta no té veu, la versió final tindrà una part narrada simulant aquella visita.