Atención: Tu navegador no soporta algunas funcionalidades necesarias. Te recomendamos que utilizes Chrome, Firefox o Internet Explorer Edge.

Arnau Ferrer

Compositor, arranjador i pianista 🎹

  • 7
    Mecenas

Nou projecte - Integral 107

El meu salt als llargmetratges

Hola! Com has passat aquest calorós estiu? 🏖 Amb el nou inici de curs et presento un nou projecte, pel qual porto treballant en la banda sonora des de fa mesos:

Integral 107


Es tracta d'un documental que mostra l'aventura d'escalar d'una sola tirada totes les agulles de la silueta de la cara nord de Montserrat. Sota la direcció de Biel Macià, ell i l'Enric Vilajosana s'aventuren a escalar l'emblemàtica silueta que veien cada dia des de Manresa. Després de dos anys de preparació, documentació i entrenament, inicien el seu viatge d'una setmana per la feresta muntanya, acompanyats de càmera, corda i motxilla. Una odissea que els enfrontarà amb la vessant més salvatge i desconeguda de la muntanya: boira, misticisme, fastuositat, naturalesa i molta roca.

70 minuts de documental, 25 temes musicals variats: orquestra, rock, country, western, piano minimalista, música meditativa... Un projecte finançat a través de la plataforma Verkami, el qual s'estrenarà de manera privada als cinemes Bages Centre de Manresa, els dies 2, 10 i 17 de novembre, cap a les 20h del vespre. És una estrena exclusiva per als mecenes del Verkami, però encara es poden obtenir algunes entrades d'última hora a partir de 20€. Contacta amb mi si en vols aconseguir. Corre, que en queden poques!

D'aquí fins a l'estrena aniré mostrant algunes de les maquetes musicals del documental, i alguns dels processos que encara queden per realitzar. T'explico què trobaràs als següents plans:

  • Notetes musicals 🎼: Maquetes d'algunes de les músiques, setmanes abans de l'estrena, amb explicacions i curiositats del procés creatiu. A més, 5% de descompte en les entrades per venir a veure la preestrena del documental al cinema.
  • Vull aprendre més 🎹: Tot l'anterior, més algunes partitures i lletres dels temes, així com vídeos i àudios de les sessions de gravació, en qualitat professional. Les entrades de la preestrena tindran un 15% de descompte.
  • Món coral 👩‍🎤:  Tot l'anterior, i les entrades de la preestrena tindran un 30% de descompte
  • Adopta un artista 🎭: Tot l'anterior, i la possibilitat d'assistir presencialment o a través d'enllaç online a les sessions de gravació pendents (piano el dimecres 20 de setembre al matí a l'Auditori de Manresa, i coral mixta el diumenge 1 d'octubre al matí a La Patronal de Sant Quirze). Les entrades de la preestrena tindran un 60% de descompte
  • Súper-fan base 👐: Tot l'anterior, i les entrades de la preestrena tindran un 85% de descompte.