Alert: Your browser does not support full functionality of our app and you may experience certain errors. We recommend that you use Chrome, Firefox or Internet Explorer Edge instead.

Arnau Ferrer

Compositor, arranjador i pianista 🎹

  • 7
    Subscribers

Introduction

MONTSERRAT - INTEGRAL 107
JA ES POT ESCOLTAR A SPOTIFY 🎵


Penso constantment en quin és el meu paper com a músic. I realment no ho tinc clar. Vaig fent coses per aquí i per allà, buscant forats on encabir les meves idees. Però al final tot em porta a crear i expressar amb música allò que m'emociona.

Somio en fer grans coses, però sovint em veig frenat per la quantitat de recursos que tinc al meu abast. Sent sincer, tan de bo tenir molts diners. Però no és la pela la que em motiva, de fet, jo no la vull per res. El que desitjo de debò és poder destinar tots els meus recursos a fer produccions grandioses: músics, tècnics, ballarins, grans orquestracions... Per mi, la vida no té cap altre sentit que fer allò pel qual somies.

Em dic Arnau, sóc meitat compositor i meitat mico 🐒
Si tu també somies en omplir el món d'art, música i espectacle, considera fer-te mecenes 😊💜

⌛ Projectes actuals:

- Concert d'Integral 107, el 28 d'abril a la tarda 🎻

- Les veus del meu cap, un recull de 4 cançons sobre salut mental compostes durant el mes de febrer. Hi parlo sobre l'obsessió, la culpa, la frustració... Relatant un episodi depressiu que em va colpejar a finals del 2022. PENDENT DE GRAVACIÓ 🎙

Posts

Sorry, we couldn't load the results.